088 11 22 000

Webshops

Webshops

Maak indruk met je webshop.
Met een vormgeving die past bij jouw klanten.
Die werkt zoals jouw klanten willen.
The Code Connectors tillen jouw webshop naar een hoger niveau

The Code Connectors: make your webshop work!

The Code Connectors: make your webshop work!

De ene na de andere webshop verschijnt online. De concurrentie liegt er niet om. Maar laten we eerlijk zijn: niet iedere webshop is even succesvol. Om echt profijt te hebben van jouw nieuwe webshop, geef je je bezoeker een unieke ervaring. En dat is precies waar The Code Connectors voor zorgen.

Geen grote beloftes of schreeuwende vormgeving, maar een weloverwogen design dat jouw bezoekers centraal stelt. Op basis van een e-commerce strategie waar je 'u' tegen zegt. Met een ontwerp om je vingers bij af te likken. Zodat jouw webshop dagelijks impact maakt. En bijdraagt aan jouw doelen. En die van je klanten. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

De voordelen van een maatwerk webshop van The Code Connectors

De voordelen van een maatwerk webshop van The Code Connectors icon

Snelheid/Laadtijd

Een webshop die wij voor je ontwikkelen, is snel. En overzichtelijk. Zodat jouw klant niet lang hoeft te zoeken naar het perfecte product. Direct over kan gaan tot de aankoop en meteen online betaalt. Want jouw webshop koppelen wij graag aan jouw payment provider.

De voordelen van een maatwerk webshop van The Code Connectors icon

Aantrekkelijk

WWebshops van The Code Connectors zijn aantrekkelijk. Geen standaard webshop, maar eentje die precies voldoet aan de wensen van jouw doelgroep. Hen uitnodigt tot kopen. Want een aantrekkelijke webshop vertaalt zich in meer omzet.

De voordelen van een maatwerk webshop van The Code Connectors icon

Clean code

Wij geloven in leesbare code. Zonder hacks en zonder ballast. Zo zorgen wij voor een snelle ontwikkeltijd en een webshop die altijd doet wat je ervan verwacht. Bovendien is onze code duidelijk, zodat ook een andere ontwikkelaar precies snapt wat wij gedaan hebben.

onze projecten

Horeca Crowdfunding Nederland: webapplicatie met een bite

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform in Nederland dat zich exclusief richt op de horecasector en gelieerde bedrijven. Sinds 2014 zijn The Code Connectors betrokken bij de ontwikkeling van de HCN-webapplicatie. Hiermee kunnen horecaondernemers een financieringsaanvraag indienen, waarna HCN deze beoordeelt en na goedkeuring presenteert aan potentiële investeerders.

Financiering voor én van horecaondernemingen

 • Investeerders financieren via de webapplicatie
 • Deelinvesteringen mogelijk
 • Diverse aflossingsschema’s per project
 • Koppeling met persoonlijke pagina investeerders
Lees meer over dit project
slide image
onze projecten

Overload Worldwide: Opleidingen en webshop

Van Magento webshop en Wordpress website naar een maatwerk Laravel applicatie, waarin de diverse onderdelen zoals Opleidingen en Producten naadloos met elkaar zijn geïntegreerd.

Webshop en Opleidingen portaal in één

 • Opleidingen boeken, volgen en examineren
 • Webshop voor supplementen, materialen en fashion
 • Uitgebreide kortingsberekeningen voor diverse doelgroepen
 • Koppelingen met Mollie, Postcode.nl, Active Ants en Active Campaign
Lees meer over dit project
slide image
onze projecten

Visa Service Desk: online een visum aanvragen

Visa Service Desk is een zelfstandig bedrijf dat vindt dat het aanvragen van een visum of legalisatie een positieve ervaring moet zijn. Om deze trajecten zo ontspannen mogelijk te maken, wilden zij een website die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is. Geen complexe formulieren en ingewikkelde uitleg, maar een website die prettig en efficiënt werkt. En die het proces en de kosten voor iedereen inzichtelijk maakt.

Talloze variabelen, toch een gestroomlijnd proces

 • Wereldwijde visum wetgeving in gebruiksvriendelijke aanvraag module
 • Uitgebreide aanvraag mogelijkheden
 • Overzichtelijk reisbenodigdheden aanleveren en AVG proof opslaan
 • Webapplicatie met webshop en Mollie koppeling
Lees meer over dit project
slide image

Develop. Connect. And make it work!

Hoe we jouw webshop tot een succes maken image 1 Hoe we jouw webshop tot een succes maken image 2

Hoe we jouw webshop tot een succes maken

1

Brainstorem

De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw fantasie is de enige beperking. Tijdens de brainstorm brengen we jouw wensen in kaart. Denken we met je mee. Verzinnen we de mooiste oplossingen. Voor jou en je klanten.

2

UI/UX design

Hoe moet jouw webshop werken? Onze UX-designer creëert een perfecte gebruikerservaring. De UI-designer laat jouw webshop aansluiten bij je huisstijl. Zodat jouw shop niet alleen doet wat hij moet doen, maar er ook nog eens uitziet om door een ringetje te halen.

3

Ontwikkeling

Ben je tevreden over de looks en functionaliteiten? Tijd om te beginnen met de ontwikkeling van jouw webshop. Zodra een deel van jouw webshop klaar is, leveren we dit op. Tot alles klaar is en jij tevreden bent.

4

Testen

We willen zeker weten dat alles werkt. Daarom testen we niet alleen het eindproduct uitvoerig. Ook ieder deelproject van jouw webshop halen we volledig door de mangel. Proberen hem 'stuk' te maken. Om er zeker van te zijn dat dit niet kán. Wat jij of je klanten ook proberen.

5

Gebruiksvriendelijk CMS

Een prachtige webshop die je zelf niet kunt vullen en onderhouden, is waardeloos. Onze shops zijn daarom voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Een backoffice, zogezegd. Waar jij dagelijks met plezier in werkt. Want alleen dan wordt jouw webshop een doorslaand succes.

"The Code Connectors kruipen in de huid van jouw klant om zo de allerbeste webshop voor je te ontwikkelen. Wil je ons in actie zien?"