Webshops

Webshops

Maak indruk met je webshop.
Met een vormgeving die past bij jouw klanten.
Die werkt zoals jouw klanten willen.
The Code Connectors tillen jouw webshop naar een hoger niveau

The Code Connectors: make your webshop work!

The Code Connectors: make your webshop work!

De ene na de andere webshop verschijnt online. De concurrentie liegt er niet om. Maar laten we eerlijk zijn: niet iedere webshop is even succesvol. Om echt profijt te hebben van jouw nieuwe webshop, geef je je bezoeker een unieke ervaring. En dat is precies waar The Code Connectors voor zorgen.

Geen grote beloftes of schreeuwende vormgeving, maar een weloverwogen design dat jouw bezoekers centraal stelt. Op basis van een e-commerce strategie waar je 'u' tegen zegt. Met een ontwerp om je vingers bij af te likken. Zodat jouw webshop dagelijks impact maakt. En bijdraagt aan jouw doelen. En die van je klanten. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

onze projecten

Horeca Crowdfunding Nederland: webapplicatie met een bite

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform in Nederland dat zich exclusief richt op de horecasector en gelieerde bedrijven. Sinds 2014 zijn The Code Connectors betrokken bij de ontwikkeling van de HCN-webapplicatie. Hiermee kunnen horecaondernemers een financieringsaanvraag indienen, waarna HCN deze beoordeelt en na goedkeuring presenteert aan potentiële investeerders.

Financiering voor én van horecaondernemingen

 • Investeerders financieren via de webapplicatie
 • Deelinvesteringen mogelijk
 • Diverse aflossingsschema’s per project
 • Koppeling met persoonlijke pagina investeerders
Lees meer over dit project
slide image
onze projecten

Overload Worldwide: Opleidingen en webshop

Van Magento webshop en Wordpress website naar een maatwerk Laravel applicatie, waarin de diverse onderdelen zoals Opleidingen en Producten naadloos met elkaar zijn geïntegreerd.

Webshop en Opleidingen portaal in één

 • Opleidingen boeken, volgen en examineren
 • Webshop voor supplementen, materialen en fashion
 • Uitgebreide kortingsberekeningen voor diverse doelgroepen
 • Koppelingen met Mollie, Postcode.nl, Active Ants en Active Campaign
Lees meer over dit project
slide image
onze projecten

Visa Service Desk: online een visum aanvragen

Visa Service Desk is een zelfstandig bedrijf dat vindt dat het aanvragen van een visum of legalisatie een positieve ervaring moet zijn. Om deze trajecten zo ontspannen mogelijk te maken, wilden zij een website die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is. Geen complexe formulieren en ingewikkelde uitleg, maar een website die prettig en efficiënt werkt. En die het proces en de kosten voor iedereen inzichtelijk maakt.

Talloze variabelen, toch een gestroomlijnd proces

 • Wereldwijde visum wetgeving in gebruiksvriendelijke aanvraag module
 • Uitgebreide aanvraag mogelijkheden
 • Overzichtelijk reisbenodigdheden aanleveren en AVG proof opslaan
 • Webapplicatie met webshop en Mollie koppeling
Lees meer over dit project
slide image

Develop. Connect. And make it work!

Hoe we jouw website tot een succes maken image 1 Hoe we jouw website tot een succes maken image 2

Hoe we jouw website tot een succes maken

1

Brainstorm

De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw fantasie is de enige beperking. Tijdens de brainstorm brengen we jouw wensen in kaart. Denken we met je mee. Verzinnen we de mooiste oplossingen. Voor jou en je klanten.

2

UI/UX design

Hoe moet jouw webapplicatie werken? Onze UX-designer creëert een perfecte gebruikerservaring. De UI-designer laat jouw webapplicatie aansluiten bij je huisstijl. Zodat jouw applicatie niet alleen doet wat hij moet doen, maar er ook nog eens gelikt uitziet.

3

Ontwikkeling

Zijn de looks en functionaliteiten zoals je het wilt hebben? Dan is het tijd om te beginnen met de ontwikkeling van jouw webapplicatie. Zodra een deel van jouw applicatie klaar is, leveren we dit op. Tot we de hele webapplicatie af hebben en jij tevreden bent.

4

Testen

We willen zeker weten dat alles werkt. Daarom testen we niet alleen het eindproduct uitvoerig, maar ook ieder deelproject van de webapplicatie halen we volledig door de mangel. Proberen hem 'stuk' te maken. Om er zeker van te zijn dat dit niet kán. Wat jij of je klanten ook proberen.

5

Gebruiksvriendelijk cms

Een prachtige webapplicatie waar je zelf niets mee kunt, is waardeloos. Onze webapplicaties zijn daarom voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Een backoffice, zogezegd. Waar jij dagelijks met plezier in werkt. Want alleen dan is onze webapplicatie een succes.

"The Code Connectors weten hoe een goede webshop in elkaar moet zitten. En niet ieder product past in een een standaar oplossing. Meer weten over webshops op maat?"